TERMENI SI CONDITII

 

1.DEFINITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de Bunuri si Servicii de catre SC BACANIA BOIEREASCA SRL prin intermediul magazinului virtual  www.bacaniaboiereasca.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Utilizator – orice persoana care acceseaza site-ul www.bacaniaboiereasca.ro

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala SC BACANIA BOIEREASCA SRL cu sediul social in jud. Suceava, com. Scheia, sat Sfantu Ilie, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J33/542/2009, avand codul unic de inregistrare RO 25695337, avand contul nr. RO19BTRLRONCRT0526616001, deschis la Banca Transilvania

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care acesta este de acord sa vanda si sa livreze Bunurile si Serviciile, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Bunuri si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

 

ACCEPTAREA ,,TERMENILOR SI CONDITIILOR”

2.1 Accesul Utilizatorului si utilizarea site-ului nostru sunt supuse legilor si regulamentelor incidente in materie, “Termenilor si conditiilor” din prezentul document, precum si oricaror alte conditii, clauze sau documente disponibile pe site sau la care site-ul face trimitere.

2.2 In cazul in care Utilizatorul nu a implinit varsta de 16 ani, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului GDPR, reprezentantul legal al acestuia va trebui sa completeze si sa semneze o declaratie de consimtamant prin care sa-si exprime acordul cu privire la prelucrarea datelor Va rugam sa cititi cu atentie “Termenii si conditiile” de utilizare a site-ului. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Daca veti utiliza in continuare site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat “Termenii si conditiile”.

2.3 Accesarea si utilizarea site-ului se face in mod gratuit, acesta avand scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil.

2.4 Varsta legala pentru utilizarea acestui site este de minimum 18 ani. Daca aveti insa peste 16 ani, dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi site-ul cu acordul reprezentantului legal (ex: parinte, tutore etc), care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui site. cu caracter personal ale minorului. In acest sens, utilizatorul va trebui sa furnizeze o adresa de e-mail a reprezentantului legal, pentru transmiterea declaratiei de consimtamant.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1 Materialele continute si drepturile de proprietate intelectuala aferente, publicate pe acest site, apartin sau se afla sub licenta SC BACANIA BOIEREASCA SRL si sunt protejate de lege. Folosirea textelor si a informatiilor de pe acest site este permisa doar cu acordul scris al SC BACANIA BOIEREASCA SRL. Orice copie a documentelor, materialelor sau a informatiilor preluate de pe site fara acordul SC BACANIA BOIEREASCA SRL trebuie sa includa instiintarea de copyright.

3.2 Orice incalcare a acestor prevederi atrage raspunderea potrivit legii. Utilizarea textelor si a datelor in conditiile de mai sus nu permite folosirea designului si a layout-ului sau a imaginilor publicate pe site. Elementele singulare aflate pe acest site sunt protejate de dreptul de autor (i.e. copyright).

3.3 Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui site pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau alte site-uri. Logo-urile, fonturile si alte marci de serviciu (denumite colectiv „marci’’) ce apar pe acest site apartin SC BACANIA BOIEREASCA SRL. Este interzisa folosirea sau folosirea defectuoasa a marcilor ce apar pe acest site, sau in orice alt context pe acest site, cu exceptia celor prevazute in acest document.

3.4 Nimic din ceea ce este continut in acest site nu poate fi subinteles ca oferind utilizatorului, implicit sau in vreun alt fel, o licenta de folosire, marca de inregistrare, drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, toate acestea apartinand proprietarului acestui site.

3.5 Nicio parte din acest site nu poate fi reprodusa, retransmisa ori stocata pe un alt site sau printr-un alt sistem electronic de inregistrare.

 

MARCI, DENUMIRI, LOGO-URI

Toate denumirile de produse si alte denumiri aflate pe acest site sunt marci inregistrate ale SC BACANIA BOIEREASCA SRL, indiferent daca sunt marcate sau nu cu simbolul ® ® , ™ sau ©. Folosirea acestora este interzisa tertilor.

COMANDA

5.1 Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul BacaniaBoiereasca.ro Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.2 BacaniaBoiereasca.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

esuarea tranzactiei online;

invalidarea tranzactiei online;

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

date incomplete sau incorecte ale Clientului;

livrari consecutiv esuate;

alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

5.3 Contractul se considera incheiat intre Client si BacaniaBoiereasca.ro in momentul primirii comenzii prin intermediul curierului de catre Client, iar BacaniaBoiereasca.ro incaseaza suma datorata de catre client.

LIVRARE

6.1 SC BACANIA BOIEREASCA SRL livreaza la domiciliu pe teritoriul Romaniei. Daca Cumparatorul locuieste in municipiul Suceava, Moara, Scheia, Ipotesti, Lisaura, Itcani, Burdujeni sau municipiul Iasi, livrarea se va realiza de angajatul Vanzatorului, cu o masina speciala de frig. In restul tarii, livrarea se va realiza cu o firma specializata de curierat.

In Iasi livrarea se face o singura data pe saptamana, in ziua de joi, iar comenzile se preiau pana miercuri, ora 12.00.

Preturile afisate pe BacaniaBoiereasca.ro sunt per suta de grame si per bucata.

Valoarea totala a produselor livrate poate sa difere cantitativ de cea a produselor comandate cu 10-20%. Acest lucru atrage dupa sine si modificarea pretului.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 50 lei pentru Suceava si zonele limitrofe prezentate mai sus, si mai mari de 100 lei pentru Iasi. Pentru comenzile mai mici decat 50 lei pentru Suceava, respective 100 lei pentru Iasi, se percepe o taxa de 25 lei. Pentru restul tarii, costurile cu trasnportul pot varia in functie de firma de curierat si cantitatea de produse comandata. Termenul de livrare poate varia intre 1-2 zile, in functie de firma de curierat

Produsele vor fi livrate in limita disponibilitatii acestora.

Comanda se poate plati atat cu cardul, cat si cu numerar sau tichete de masa. Se recomanda, insa, utilizarea cardului bancar.

 

6.2 Pentru Suceava si zonele limitrofe prezentate mai sus, se poate allege ziua si intervalul orar preferat pentru efectuarea livrarii, dar se va tine cont de urmatoarele aspecte:

De luni pana vineri, se livreaza pana in ora 17.

Comenzile facute sambata si duminica se livreaza luni.

In cazul platourilor, comanda trebuie data cu cel putin o zi inainte.

In cazuri speciale, cum ar fi sarbatorile, se recomanda trimiterea mai devreme a comenzii, pentru a se putea pregati in timp util.

6.3 Dupa finalizarea formularului de livrare, Cumparatorul va primi un e-mail de confirmare a comenzii.

Este bine sa se verifice inclusiv in Spam primirea acestui e-mail de confirmare.

In cazul in care nu s-a primit o confirmare a comenzii, Cumparatorul este obligat sa sune la numarul 0754 338 338.

Inainte ca pachetul sa paraseasca sediul magazinului SC BACANIA BOIEREASCA SRL, un angajat va lua legatura telefonic cu Cumparatorul pentru a confirma livrarea. In cazul in care vor exista intarzieri in livrare acesta va fi informat cu promptitudine prin telefon sau e-mail.

Pentru produsele comandate si nelivrate din diverse motive (lipsa stoc, etc), Cumparatorul va fi anuntat din timp. Eventual, se va fixa o alta data de livrare sau se va putea inlocui produsul cu un altul.

Daca se doreste ridicarea personala din magazine a Comenzii, trebuie bifeaza optiunea de Ridicare personala din cadrul sectiunii: Comanda mea. Comanda se va ridica de catre Cumparator de la sediul magazinului SC BACANIA BOIEREASCA SRL din Suceava, cartierul Obcini, bdul. Gavril Tudoras, nr. 36, dupa ce acesta a primit telefonul de confirmare a disponibilitatii produselor.

6.4 SC BACANIA BOIEREASCA SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

6.5 SC BACANIA BOIEREASCA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC BACANIA BOIEREASCA SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care Cumparatorilor din Suceava si Iasi care nu sunt gasiti la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6.6 Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

PRETUL

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe bonul fiscal va fi acelasi cu cel prezentat pe site-ul BacaniaBoiereasca.ro.

CONFIDENTIALITATE

8.1 Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

8.2 Atunci cand un Utilizator isi creaza un cont pe BacaniaBoiereasca.ro, va primi comunicari comerciale din partea BacaniaBoiereasca.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

8.3 Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. BacaniaBoiereasca.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

8.4 Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

RISCURI

9.1 Accesarea site-ului de catre un utilizator se face pe propria sa raspundere. Informatiile continute pe acest site va sunt oferite ’’ca atare’’, doar pentru scopul informarii dumneavoastra, fara a oferi vreo garantie de orice fel. Aceste informatii pot contine erori tipografice, iar informatiile pot fi modificate, reactualizate sau sterse fara instiintare prealabila.

9.2 SC BACANIA BOIEREASCA SRL isi rezerva dreptul de a aduce in orice moment modificari continutului site-ului. Descarcarea programelor se va face pe risc propriu.

9.3 Proprietarul acestui site nu garanteaza functionarea neintrerupta si lipsita de erori a site-ului si a serverelor, dupa cum nu este raspunzator de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune specifice Internetului si tehnologiilor digitale).

PHISHING

10.1 SC BACANIA BOIEREASCA SRL se delimiteaza de orice e-mail trimis in numele societatii care utilizeaza alte extensii decat cmdn.ro si indeamna utilizatorii de posta electronica sa verifice cu atentie adresa de e-mail a expeditorului, sa NU acceseze link-urile sugerate si sa NU deschida eventualele atasamente, daca nu sunt siguri de continutul acestora.

10.2 Pentru a evita sa devina victime ale unui atac de tip phishing, BACANIA BOIEREASCA SRL recomanda clientilor/ utilizatorilor site-ului urmatoarele:

Sa verifice cu atentie adresa de e-mail a expeditorului, in special domeniul de gazduire;

Sa nu ia in considerare si sa nu acceseze link-uri sugerate in comunicari transmise in numele BACANIA BOIEREASCA de la adrese de e-mail care nu au extensia bacaniaboiereasca.ro;

Sa nu deschida atasamente daca nu sunt siguri de continutul acestora;

Sa plaseze cursorul peste link-urile suspecte, inainte de a da click pe ele, urmarind ca adresa URL a link-ului sa corespunda cu descrierea acestuia;

Sa nu introduca date cu caracter personal sau sa efectueze plati in pagini nesecurizate.

10.3 Persoanele care suspecteaza orice tentativa de phishing sunt rugate sa informeze societatea la adresa de e-mail contact@bacaniaboiereasca.ro sau la numarul de telefon 0754 338 338.

 

LINK-URI

11.1 Orice link catre site-uri apartinand unor terte persoane sunt oferite exclusiv in scop informativ. SC BACANIA BOIEREASCA SRL nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri si/sau materiale si nici pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri. Va rugam sa verificati sectiunile referitoare la politica de confidentialitate/ termeni si conditii ale site-urilor respective.

11.2 SC BACANIA BOIEREASCA SRL nu va fi in nicio situatie responsabil fata de nicio persoana pentru orice daune directe, indirecte sau alte tipuri de daune rezultate din accesarea acestui site ca, de exemplu, orice pierdere de profit, intreruperea afacerilor sau pierdere de date, chiar daca partea nu este avertizata in mod expres asupra posibilitatii unor astfel de daune.

 

LEGEA APLICABILA. JURISDICTIA

12.1. Utilizarea site-ului, este guvernata de legislatia romana.

12.2. Eventualele litigii aparute intre SC BACANIA BOIEREASCA SRL si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Suceava.

 

ACTUALIZARE TERMENI SI CONDITII

13.1 Prin utilizarea acestui site si/ sau a serviciilor noastre, va exprimati acordul cu privire la “Termenii si conditiile”, in modalitatea descrisa in acest document.

13.2 Ne rezervam dreptul de a modifica “Termenii si conditiile” la orice data, fara a va instiinta in prealabil si toate modificarile vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor.

13 .3 Daca aducem modificari semnificative, va vom instiinta in prezenta, prin e-mail sau printr-un anunt pe pagina noastra de pornire.

Ultima actualizare: 01.02.2021