Boierule draga,
hai sa facem cunostinta!

Propunem sa ne intoarcem catre Romania veche, catre traditie si gusturile traditionale, catre alimentele cu care am crescut…poate va regasiti si voi in amintiri precum petrecerea timpul la bunici, unde mergeam cu drag, iar la ora mesei ne adunam gramada, primeam o tochitura in strachina si o mancam de ne paraiau falcile, pe nerasuflate.

Asemenea amintiri placute dorim sa va starneasca gustul preparatelor noastre redescoperind astfel bucataria bunicilor in farfuria voastra.

Bacania Boiereasca este o afacere de familie, aparuta dintr-un concept simplu. Viziunea ei pleaca din dorinta de a da copiilor nostri mancare sanatoasa. Iar pentru a realiza acest lucru am fost nevoiti sa ne asiguram tot lantul, stiti cum se spune, „de la glie pana in farfurie”. Am inceput cu o ferma mica, in vecinatatea Sucevei, de vacute Angus, pe care le crestem natural, cu furaje si nutret, fara concentrate. Apoi, pe langa vacute au aparut si purcei, oite, gaini, toate crescute natural.

De la ferma ne aprovizionam periodic bacania, astfel incat sa ne asiguram necesarul de carne fara sa trebuiasca sa apelam la alti furnizori. Noi oferim numai produse proaspete si gustoase, realizate dupa retete unice, cu un gust memorabil, iar din acest considerent nu ne permitem sa lucram superficial sau sa facem stocuri.

Preparatele noastre contin doar carne si condimente pentru gust, fara pic de conservanti, aditivi sau E-uri: carnati, cabanos, muschiulet de porc afumat si ceafa de porc, pastrama de vita, de porc si de pui, sunculita taraneasca, muschiulet Montana, crenvursti de pui si de vita, parizer, toba, chisca si lebar, dar si altele, realizate dupa retete traditionale in care ,,sufletul” este principalul ingredient. Intregul proces de productie este atent supervizat, incepand de la transare, marinare, maturare, afumare si terminand cu depozitarea.

De asemenea, daca aveti pofta de un gratar sau de o friptura frageda, veniti la noi si aprovizionati-va cu carne proaspata precum ceafa si cotlet de porc portionate si condimentate, carnaciori proaspeti Patricieni, pulpa de vita si de porc, gulas de vita, antricot si muschiulet de vita Angus, mici si burgeri.

Alaturi de aceste bunatati puteti gasi in Bacania noastra si alte produse realizate de producatori locali, produse romanesti fara conservanti, aditivi sau alti amelioratori, al caror gust va aduce aminte de copilarie: ciocolata de casa, iaurt de casa, condimente naturale, miere bio, dulceturi si zacusca din legume si fructe de sezon, bere artizanala, si multe multe altele.

Bacania Boiereasca –preparate proaspete, retete unice, gusturi autohtone