Chisca boiereasca

(2 recenzii de la clienți)

3.50lei

Pret per 100 gr

O bucata are aproximativ 350-500 g.

Ingrediente: rinichi, plamani, ficat, cap porc, diafragma, soric, picioare porc, orez, foi dafin, ceapa, sare, piper, membrana naturala comestibila

Temperatura pastrare: 0°C – 8°C

Termen de valabilitate: 10 zile

Valori nutritionale per 100g produs kj/kcal: 991/240-grasime 20.5g, ags 6.83g, glucide 0.2g, zaharuri 0g, proteina 13.5g, sare 1.8g

Produs fiert

Categorie:
Recenzii (2)

2 recenzii pentru Chisca boiereasca

  1. Dumitru Ion

    Pe vremea mea in anii 80-90 se numea Sângerete in alimentările de atunci,era un produs proaspăt dar în care se îmbinau toate gusturile de preparate din organele porcului dar mai ales sângele lui,nu am mai văzut de atunci până în prezent acest preparat,dar vă recomand să gustați,este un amestec de vis pentru cei ce le plac lebărul,pateul caltaboșul toba!!! Serviți cu încredere dacă reteta este aceeași ca in epoca de aur!!!

  2. Dumitru Ion

    Pe vremea mea in anii 80-90 se numea Sângerete in alimentările de atunci,era un produs proaspăt dar în care se îmbinau toate gusturile de preparate din organele porcului dar mai ales sângele lui,nu am mai văzut de atunci până în prezent acest preparat,dar vă recomand să gustați,este un amestec de vis pentru cei ce le plac lebărul,pateul caltaboșul toba!!! Serviți cu încredere dacă reteta este aceeași ca in epoca de aur!!!Nu am nicio problemă că acum se găsește și afumat dar o spun cu toată răspunderea că nu avea timp să stea prea mult în galantare,se vindea precum pâinea caldă!!!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *