Chisca boiereasca
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări de la clienți
(2 recenzii de la clienți)
3.50lei
Pret per 100 gr
O bucata are aproximativ 350-500 g.
Ingrediente: rinichi, plamani, ficat, cap porc, diafragma, soric, picioare porc, orez, foi dafin, ceapa, sare, piper, membrana naturala comestibila
Temperatura pastrare: 0°C – 8°C
Termen de valabilitate: 10 zile
Valori nutritionale per 100g produs kj/kcal: 991/240-grasime 20.5g, ags 6.83g, glucide 0.2g, zaharuri 0g, proteina 13.5g, sare 1.8g
Produs fiert
Categorie: AFUMATURI, MEZELURI
Recenzii (2)
2 recenzii pentru Chisca boiereasca
Adaugă o recenzie Anulează răspunsul
Dumitru Ion –
Pe vremea mea in anii 80-90 se numea Sângerete in alimentările de atunci,era un produs proaspăt dar în care se îmbinau toate gusturile de preparate din organele porcului dar mai ales sângele lui,nu am mai văzut de atunci până în prezent acest preparat,dar vă recomand să gustați,este un amestec de vis pentru cei ce le plac lebărul,pateul caltaboșul toba!!! Serviți cu încredere dacă reteta este aceeași ca in epoca de aur!!!
Dumitru Ion –
Pe vremea mea in anii 80-90 se numea Sângerete in alimentările de atunci,era un produs proaspăt dar în care se îmbinau toate gusturile de preparate din organele porcului dar mai ales sângele lui,nu am mai văzut de atunci până în prezent acest preparat,dar vă recomand să gustați,este un amestec de vis pentru cei ce le plac lebărul,pateul caltaboșul toba!!! Serviți cu încredere dacă reteta este aceeași ca in epoca de aur!!!Nu am nicio problemă că acum se găsește și afumat dar o spun cu toată răspunderea că nu avea timp să stea prea mult în galantare,se vindea precum pâinea caldă!!!